Digital redovisning

 

Vi hjälper dig att digitalisera så att du slipper pappersfakturor.

Kontakta oss

Digital redovisning - ett smart sätt att hålla reda på ekonomin

Spara tid och pengar med smart redovisning direkt i mobilen eller datorn. Vi ser till att du slipper högar med fakturor och kan hålla reda på din ekonomi digitalt där allting finns prydligt och organiserat där du har allt det du behöver för att få en god överblick. Kontakta oss och låt oss hjälpa dig redan idag.

Börja med digital redovisning - det är busenkelt

Samlas fakturorna i hög och svämmar snart över? Många företagare drömmer om ordning och reda där man slipper hopplösa pappersfakturor som både saknas, glöms bort eller aldrig hinns med. Vi hjälper dig med att digitalisera dina fakturor så att det kan skötas på det allra enklaste sättet. Du sparar papper, tid och även plats som annars skulle gått till de ändlösa fakturorna.

För att tillhandahålla bästa möjliga digitala redovisning samarbetar vi med Visma, Fortnox och Directio Redovisning AB.

Det här får du med vår digitala redovisning:

  • Fakturascanning med modern OCR-tolkning som gör att vi kan hantera hela bokföringen och även betalningar
  • Inloggning till en molntjänst där du kan hantera din kundfakturering, lönehantering, kassarapportering och mycket mer

Du har ständig tillgång till hela din redovisning och administration. Tiden då man lämnade eller postade något i pappersform är över.

Årsredovisning

En årsredovisning är en ekonomisk sammanställning av det föregående räkenskapsåret. Årsredovisningen innehåller ett antal olika delar, såsom balansräkning och resultaträkning. Detta är utkomsten av bokföringen som har gjorts under året. För att en årsredovisning ska upprättas ordentligt ställs  krav. Den ska vara tydlig, överskådlig och vara i linje med god redovisningssed. Dessutom ska årsredovisningen undertecknas av bolagets styrelseledamöter eller verkställande direktörer.