Redovisning

 

Vi hjälper dig med redovisning av din ekonomi.

Kontakta oss

Din expert på ekonomi

För gemene person innebär termen redovisning att samla och dokumentera företagets ekonomiska information. Förutom detta inkluderar redovisning även ekonomistyrning, finansiell redovisning, skatteredovisning och extern redovisning. Vi tillhandahåller samtliga nämnda tjänster.

Personlig bokföring

Löpande bokföring av företagets ekonomi kan vara en komplicerad och dyr tidstjuv som kräver uppmärksamhet av bolagets styrelse. Bokföringen underlättas inte av att det finns ett flertal regler att förhålla sig till och risken att det blir fel är hög. Det kan dessutom bli väldigt kostsamt att rätta till. Hos oss slipper du dessa problem och får kompetenta och dedikerade redovisningskonsulter som ger dig personlig service som kombinerar smarta tekniska lösningar. Risken för onödiga och kostsamma problem elimineras med oss vid din sida. Vi bokför din ekonomi tydligt och enkelt så att du ser vad som har gjorts och under tiden kan du sköta ditt företag.

Löner

Vi ser till att du slipper all oro och kan känna dig trygg med din ekonomi, vi hanterar den noggrant, effektivt och felfritt. Den löpande löneadministrationen kan du enkelt lämna över till oss och anpassa efter dina behov. Du kan smidigt rapportera in ditt företags lönegrundande uppgifter till oss så slipper du alla krångligheter som berör exempelvis sjukskrivningar och semesterlöner, vi är experter på detta och tar hand om det så slipper du det.