Skattekonsultation i Stockholm & Vallentuna

 

Vi hjälper dig med skatter och inkomstdeklarationer till både företag och privatpersoner

Kontakta oss

Skatterådgivning och konsultation för ditt företag

För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med vår skatterådgivning och kan lita på oss. Vi har många års erfarenhet av kommunikation med myndigheter och domstolar. Med vår kompetens och erfarenhet kan vi försäkra dig om att vi handlägger ditt skatteärende professionellt och med goda resultat. Med vår kvalificerade rådgivning kan vi bidra med hjälp till små och medelstora företag.

Fatta rätt beslut med oss

Som företagare kan det ibland kännas överväldigande att hantera skattefrågor och fylla i formulär som har med skattefrågor att göra så att det blir helt korrekt. Vi hjälper dig med råd, konsultation och stöd kring avdrag och skatteplanering och hjälper dig att fatta rätt beslut men även betala skatt enligt rätt tabell och ta ut rätt lön. Detta gör vi för att se till att du får de allra bästa förutsättningarna för att driva ett sunt och lönsamt företag.

Vi hjälper dig löpande med deklarationer

Vi hjälper dig löpande med allt från de återkommande deklarationerna och momsredovisningarna till att ta smarta beslut kring din inkomst och göra rätt avdrag i företaget. Samtidigt strävar vi efter att arbeta långsiktigt och strategiskt tillsammans med dig, för att garantera att du får en optimal skattestrategi för hela verksamheten – både nu och i framtiden.